Yogaweekend

Yoga – Natuur – Meditatie – Stilte – Yoga Nidra

Kom helemaal tot rust tijdens dit yogaweekend en ontdek de kracht van de stilte! Yoga, meditatie & yoga nidra in prachtige natuur
zullen je helpen de weg naar je innerlijke stilte te vinden.
De kleine groep van maximaal tien deelnemers maakt veel persoonlijke aandacht mogelijk.

De toegankelijke manier van lesgeven maakt het weekend geschikt voor iedereen.

Data 2019/20 volgen

Yogaweekend Programma

Op vrijdag is om 16:00 uur ontvangst met een kopje thee en iets lekkers en kun je kennis maken met de groep. In de avond wordt er een ontspannende hatha yogales gegeven gevolgd door een vegetarisch diner.

De zaterdag start met een stille meditatie (optioneel) en een actieve hatha yogales, gevolgd door een gezond ontbijt  en een stiltewandeling in de natuur. Na de lunch heb je tijd om van de stilte en de natuur te genieten. De yoga les in de avond is extra lang met yoga nidra als afsluiting.

Zondagochtend beginnen we in stilte. Na de meditatie en actieve hatha yogales staat het ontbijt voor ons klaar en zullen we daarna weer heerlijk in stilte gaan wandelen in natuur. Na een lichte lunch is er in de middag een ontspannende yoga nidra sessie. Rond 16:00 zullen we het weekend gezamenlijk gaan afsluiten.

Gedetaillerd programma

Verblijf

We verblijven in het prachtige Yogahuis in Twello van Clare en Wouter. Hun centrum voor yoga en retraites ligt in de IJsselvallei aan de rand van Deventer. Hier vindt je ruimte. Ruimte voor verstilling en bezinning. Ruimte voor ontmoeting, zowel met jezelf als met anderen die op je pad komen.

Het Yogahuis staat op de plek van het voormalig koetshuis van het landgoed Kruisvoorde aan de rand van Twello. Een deel van het kasteel aan de achterzijde dateert nog uit de 16e eeuw. Het gedeelte van het centrum is in de jaren zeventig van de vorige eeuw opnieuw opgetrokken. Terwijl het nog duidelijk kenmerken van het koetshuis heeft is het toch van alle moderne gemakken voorzien.

De ruime veranda biedt alle mogelijkheden om vooral te genieten van het parkachtige tuin en het uitzicht. De huiskamer en woonkeuken vormen het gezellige hart van het huis. Met de tuin, veranda en woonkamer zijn er genoeg mogelijkheden om je rustig terug te trekken als je daar behoefte aan hebt.

Er zijn vijf gastenkamers waarvan een tweetal ensuite zijn ingericht. De andere kamers hebben wastafels en er is voldoende gedeelde sanitair. De bedden hebben nieuwe binnenveringsmatrassen en er is op elke kamer een stoel en schrijftafel aanwezig.

Prijs per persoon is €275 op basis van een gedeelde kamer, inclusief verblijf en alle vegetarische maaltijden, drankjes en tussendoortjes.

Inschrijven